Utbildning - Campus Gotland

Visbys ringmur

Campus Gotland ligger i hjärtat av underbara Visby. Studenter på Campus Gotland får ta del av det bästa av två världar: det fullskaliga universitetets breda utbud och tyngd inom utbildning och forskning, samt den unika studiemiljön vid ett småskaligt campus.

Institutionen för geovetenskaper erbjuder på Campus Gotland ett Magisterprogram och ett  Mastersprogram i vindkraftsprojektering, Wind Power Project Management, och ett Kandidatprogram i hållbar energiomställning, Sustainable Energy Transition, som ges på engelska.

Vi erbjuder också ett flertal fristående distanskurser med inriktning på planering och projektering för vindkraft samt en kurs om hållbar utveckling. Kurserna ges både på engelska och svenska och kan kombineras till huvudämne i en kandidatexamen i vindkraftprojektering.

Utbildningar på Campus Gotland genomsyras av utbildningsmodellen Liberal Arts Education. Den innebär bland annat att du får större frihet att välja kurser efter ditt intresse och att du läser vissa kurser med studenter på andra program.

I Visby med omnejd finns flera möjligheter att finna den typen bostad du letar efter, både studentlägenheter och många trevliga privatbostäder som hyrs ut under läsåret.

Kontakt

Fan Zou
E-post: fan.zou@geo.uu.se
Telefon:  0498-10 83 67

Stefan Ivanell
E-post: stefan.ivanell@geo.uu.se
Telefon:  0498-29 97 33

Besöks- och leveransadress:
Cramérgatan 3, 621 57
VISBY
Postadress:
621 67
VISBY

Telefon: 0498-10 82 00
Fax: 0498-10 84 95